Doppio

Doppio er was eens...

Wat al even in de lucht hing, werd eind oktober 2017 uiteindelijk een feit. Toen kondigden onze ministers en staatssecretaris aan dat de POD Maatschappelijke Integratie en de FOD Sociale Zekerheid terug samen een nieuwe organisatie zullen vormen. De FOD Sociale Bescherming was geboren.

De nieuwe FOD zal met gebundelde krachten op 1 juli 2019 op zijn eigen benen staan, maar nog voor deze datum zal de nieuwe organisatie al vorm krijgen. Zo zullen we ten laatste in de loop van september 2018 al fysiek samenzitten in de Finto.

Met Doppio wordt de weg naar 1 juli 2019 voorbereid en afgelegd. We kijken naar wat we goed doen; wat we nog beter kunnen … Zoals het bij alle lange trektochten het geval is, zullen de trots en voldoening des te groter zijn als de eindbestemming in zicht is!

Om de collega’s van de POD en de FOD zo goed mogelijk te informeren over deze verandering, werd deze website opgericht. Hier kan je info terugvinden over de verhuis zowel binnenin als naar de Finto, de werking van de nieuwe FOD, allerhande zaken die te maken hebben met het personeel, en nog zo veel meer ..

Ook houden we je via deze site regelmatig op de hoogte van de vele werkzaamheden die de werkgroepen treffen om deze nieuwe organisatie op poten te zetten.
Is iets niet duidelijk? Wil je graag meer informatie? Heb je een suggestie? Aarzel zeker niet om ons via deze website te contacteren!

Ons veranderingsproject kreeg de naam « Doppio » mee : de Italiaanse naam voor een dubbele Espresso. Symbolisch, want samen vormen we een sterkere versie van onszelf!
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.