Zet de FOD Sociale Bescherming mee in een nieuw jasje!

Onze Bobs & Bobettes de Bouwers maken in de werkgroep Verhuis grote vorderingen voor de reorganisatie van de diensten in de Finto. Van de grond af werken ze gradueel naar de bovenste verdiepingen toe.

 

Ondertussen hebben de leden een consensus bereikt over de beide kanten van de 1ste verdieping waar de volgende diensten hun nieuwe stek zullen vinden: Budget & BLAS, P&O, IDPBW, Communicatie & Vertaaldienst, Logistiek, ICT & Informatieveiligheid, ePMO & Organisatieontwikkeling en de diensten van de Voorzitter. Ondertussen is de dienst ICT van de FOD al volop aan het verhuizen.

 

Op de 1ste verdieping zullen we voldoende plaats voorzien voor: stiltezones, werkplekken, ontmoetingsruimtes, …. De grondplannen kan je consulteren op de verhuispagina van Doppio. De andere verdiepingen worden binnenkort ook besproken. 

 

Over de nieuwe kleuren moeten we nog discussiëren. Wil je graag dat jouw verdieping eerder een sober of een kleurrijk fris tintje krijgt? Wil je graag dat we de muren en/of de lockers van foto’s en posters voorzien zoals op de 1ste verdieping van de kant Pacheco ? Stel je dan kandidaat via doppio@mi-is.be of doppio@minsoc.fed.be en we nodigen jou uit van zodra we jouw verdieping gaan aanpakken.
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.