Wie waren die vreemde vogels in de Finto?

20 en 26 maart zullen ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbij gegaan zijn. De collega's van de POD Maatschappelijke Integratie brachten onder begeleiding van enkele heel enthousiaste gidsen hun eerste gezamenlijke bezoekje aan de FINTO. 

Beide ontdekkingsdagen stonden helemaal in het teken van de overgang naar de nieuwe FOD Sociale Bescherming. Een grote verandering voor velen! Samen brachten we daarom twee interactieve en humoristische theaterstukken die eerst dieper ingingen op wat de verandering zoal doet met een mens. Daarna werden bezorgdheden rond Het Nieuwe Werkenaangekaart: telewerk, vertrouwen, dynamic office, clean desk, ...

Maar het was niet enkel rustig achterover leunen en luisteren. Er werden ook enkele kilometers afgelegd. Zo startten beide dagen met een pinguïn mars van aan het Noord-Station via de Kruidtuin naar de Finto, waar we samen genoten van een bakjedoppio. 
's Middags ontdekte het bonte gezelschap elk hoekje van het gebouw. Stoelen testen, oud-collega's ontmoeten, foto's bewonderen, ... Omwille van het enthousiasme van velen duurde de rondgang iets langer dan verwacht :-) ! De dag eindigde met een wandeling tot aan het station Brussel-Centraal.


Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.