Er bewoog wat op de werkvloer…

De werkzaamheden van de werkgroep Verhuis zijn in een stroomversnelling gekomen en de eindspurt is ingezet. Onlangs verhuisde de DG BESOC naar de 4e verdieping van de Finto.

 

Dit was nog niet de laatste groep die met dozen sleurde. Op 16 juli vervoegen collega’s van de POD Maatschappelijke Integratie de medewerkers van de ondersteunende diensten op de 1e verdieping. Een maandje later nemen de medewerkers van de toekomstige DG Maatschappelijke Integratie & Armoedebestrijdingsbeleid hun intrek op de 2e en 3e verdieping (kant Pacheco). 

 

Op 1 september dienen de eerste grote verhuisbewegingen afgerond te zijn. Iedereen zal op dat moment hun nieuwe stek gevonden hebben.

 

Maar, … zoals dat steeds gaat bij verhuizen, is nog niet alles 100% afgewerkt. De werkgroep Verhuis focuste in eerste instantie erop om voor iedereen voldoende plaats en het nodige bureaumateriaal te voorzien. Samen met vrijwilligers van elk departement werden o.a. ook nieuwe en/of bijkomende akoestische elementen gekozen die in de loop van de komende maanden dienen geïnstalleerd te worden. Ook kozen we ervoor om bepaalde bureaustoelen te vervangen, grote foto’s te voorzien op enkele kale muren, en … zelfs een nieuwe keuken op elke verdieping.
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.