Het is DAY 1 op 4 september!

04/09/2018 - 09:00 to 16:00

De collega’s van de POD Maatschappelijke Integratie zitten in volle verhuis naar de Finance Tower. Op 4 september zijn alle verhuisdozen hopelijk uitgepakt en is iedereen geïnstalleerd op zijn verdieping. Het is ‘Day 1’ op de nieuwe werkplek! 

Heb je zin om tijdens een lekker ontbijt kennis te maken met de nieuwe collega’s? Of doe je liever een fotozoektocht of quiz met gemengde teams van FOD en POD collega’s? Wil jij een lekkere quiche of taart bakken om ’s middags te delen met de collega’s? 

Bekijk snel het programma van Day 1 hieronder en schrijf je via onderstaande knop  in voor 1 of meerdere activiteiten.

 

Inschrijven

Programma 

8u30 – 10u: Doppio-ontbijt - in de foyer van de Pachecozaal (met inschrijving)

We beginnen “Day 1” met een gezellig en lekker ontbijt. Start de dag goed met een heerlijke tas koffie en een croissant. Maak kennis met de nieuwe collega’s, stel jezelf voor, vertel honderduit over de vakantie, enz.  

10u – 12u: Fotozoektocht in de Finto – start in de foyer van de Pachecozaal (geen inschrijving nodig)

Dacht je dat je alle verdiepingen van de Finto al goed kende? Denk dan nog maar eens! Met deze spannende fotozoektocht leer je veel zaken bij en zal je je ogen de kost moeten geven. Neem deel in groep met collega’s of individueel. De collega(’s) met de meeste goede antwoorden wordt beloond met een mooie prijs.  

12u-14u: 2 wandelingen

“Ontdek de omgeving van de Finance Tower” - vertrek aan de voorkant van de Finto OF “Geocaching” vertrek in zaal Juntos op -2 (met inschrijving)

Enkele enthousiaste collega’s nemen jullie mee op wandel in de omgeving van de Finance Tower. De ene groep gaat op stap met een collega-gids die interessante weetjes vertelt. De andere groep gaat op schattenzoektocht op basis van GPS-coördinaten (= geocachen). 

12u30-14u: Lunch “Quiche & taart” (Foyer Pachécozaal op -1) (met inschrijving)

’s Middags organiseren we samen met jullie een lekkere taartenlunch: eerst hartige taarten of quiches en dan zoete taarten als dessert. We rekenen graag op jullie kookkunsten voor deze lunch! Heb je een beproefd recept voor een lekkere quiche of wil je je collega’s laten genieten van die fantastische taart? We zijn benieuwd welke lekkere recepten jullie gaan uitproberen. 

Hoe meer collega’s iets meebrengen, hoe groter, leuker en lekkerder de lunch. Geef wel duidelijk aan wat je gaat meebrengen op het inschrijvingsformulier (een quiche of een taart). Je bent uiteraard ook welkom als je zelf geen taart meebrengt!

14u-16u: Quiz (zaal Saman -2)(met inschrijving)

In de namiddag dagen we jullie uit met een quiz! We maken gemengde teams met medewerkers van de FOD en de POD. Je kan je wel op voorhand individueel inschrijven of per 2. Het is een algemene quiz, je hoeft dus helemaal geen professionele FOD- of POD-kenner te zijn! Uiteraard gaat de winnende ploeg met een mooie prijs naar huis. 
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.