New Horizon Party

07/01/2019 - 12:00 to 18:00

 

Stel je een donker decor voor met sterrenhemel, fluo-accessoires en blacklights … je zal je in een andere dimensie wanen op maandag 7 januari vanaf 12u tijdens de ‘New Horizon Party’ in de Finto. Samen zetten we dan het nieuwe jaar in stijl in! De ideale gelegenheid om gezellig samen met collega's van de FOD en van de POD nieuwe horizonten te verkennen. We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen.

 

Schrijf je in voor woensdag 19 december om deel te nemen!

 

Thema ‘Toekomst’

We blikken nog even terug op 2018, maar kozen voor het thema toekomst om vooral vooruit te kijken! In de nabije of verre toekomst, zoals je verkiest.

Wat mag je verwachten? Een terugblik op vorig jaar maar ook een wensmuur voor de toekomst, een sterrenhemel, blacklight en fluo-accessoires, een feest met DJ, hapjes en drankjes en een photobooth om alles vast te leggen en veel meer!

Dresscode: future, maar dat is natuurlijk niet verplicht!

Vrijwilligers gezocht

We vragen niet dat je de hele tijd aan het werk bent, maar als we van dit feest een succes willen maken is 1 uurtje hulp van jou zeer welkom!  Vorm een groepje van collega's of stel je individueel kandidaat om te helpen.

Vul het uur/de uren dat je kan helpen in op het inschrijvingsformulier.

Bereikbaarheid

Het Nieuwjaarsfeest zal doorgaan in de Finto te Brussel, op verdieping -2 (in zaal Move en zaal Saman). Dit gebouw is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vergeet je badge niet mee te brengen voor het Nieuwjaarsfeest om toegang te hebben tot de zalen. Werk je niet in de Finto? Duid aan op het inschrijvingsformulier dat je een badge wil aanvragen.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met doppio@minsoc.fed.be of doppio@mi-is.be.  
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.