Contact

Voor meer informatie over Doppio kan je steeds terecht bij doppio@mi-is.be of doppio@minsoc.fed.be. Wij trachten je zo spoedig mogelijk te antwoorden. Heb je toch een vraag, voorstel, opmerking of suggestie die je rechtstreeks wenst te richten aan een lid van het coördinatiecomité, het MOB, het programmateam of het redactiecomité? Dan vind je hieronder ook een overzicht van de leden.

 

Coördinatiecomité

Het coördinatiecomité volgt de gemeenschappelijke projecten en werkzaamheden van de FOD Sociale Zekerheid en de POD Maatschappelijke Integratie op. Ze bestaat uit de DG’s van beide organisaties, aangevuld met experten.

 

Leden: Pierre-Yves Vandegeerde, Alexandre Lesiw, Muriel Rabau, Peter Samyn, André Gubbels, Mireille Meermans en Gerrit Van De Mosselaer

 

MOB

MOB is de transversale cel die de teams O&O (POD MI) en EPMO (FOD SZ) samenbundelt. De cel staat het coördinatiecomité met raad en daad bij op vlak van project- en programmabeheer.

 

Leden: Mireille Meermans, François Hansoul, Christel Renard, Laurent Dury en Christine Lathuy

 

Programmateam

Het programmateam bereidt de vergaderingen van het coördinatiecomité voor.

 

Leden: Mireille Meermans, François Hansoul, Christel Renard, Isabelle Tegenbos, Gerrit Van De Mosselaer en Stefaan Van der Gucht.

 

Redactiecomité

Het redactiecomité verzorgt de inhoud en opmaak van de Doppio Website en nieuwsbrief. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij doppio@mi-is.be of doppio@minsoc.fed.be

 

Leden: Jan De Coninck, Mattijs Ameye en Gerrit Van De Mosselaer
Heb je vragen? Ontdek onze FAQ of stuur ons een bericht.